1. Home
  2. Makelaardij
  3. Wonen in Fryslan
  4. Appartement kopen in Sneek?
12 september 2019
Makelaardij Wonen in Fryslan

Appartement kopen in Sneek?

Wonen in de Oudvaart voor uw volgende stap in wonen

Bent u opzoek naar een appartement in Sneek? De appartementen van Wonen in de Oudvaart hebben alles in huis voor uw volgende stap in wonen. Wij kunnen ons voorstellen dat verhuizen van een woonhuis naar een appartement een spannende stap kan zijn. Graag zetten wij de 5 voordelen van wonen in een appartement, in dit prachtige complex in Sneek, voor u op een rijtje.

1. Lagere energiekosten

Wist u dat de energiekosten in een appartement een stuk lager zijn? Wonen in De Oudvaart betekent energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm wonen. De appartementen worden uitgevoerd met vloerverwarming welke per vertrek geregeld kan worden en u geniet in een nieuwbouwappartement van een betere warmte-isolatie. Dankzij de warmte van uw bovenburen, onderburen en naaste buren hoeft u uw verwarming namelijk minder hoog te zetten. Daarnaast hebben de appartementen een EPC van 0,4 of lager en beschikken over een individuele warmtepomp met warmteterugwinning (WTW). Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een hoog energieverbruik.

2. Alles gelijkvloers

Als u voor een appartement kiest dan woont u uiteraard gelijkvloers. Ideaal en praktisch voor als u minder goed ter been bent. Zo kunt u uw dagelijkse werkzaamheden veel gemakkelijker uitvoeren. U hoeft de trap niet op met bijvoorbeeld de was of stofzuiger. Kortom: u woont hier veilig en klaar voor de toekomst.

U woont hier veilig en klaar voor de toekomst.

3. Uw veiligheidsgevoel voorop!

Woont u nu in een vrijstaand huis? Of in een wijk waar iedereen overdag aan het werk is? Vaak is er weinig sociale controle. In een appartementencomplex is dat vaak anders. U heeft medebewoners die een oogje in het zeil kunnen houden. Ook heeft het complex een centrale ingang met elektrische toegangsdeuren en een deurbel met een intercom. Zo houdt u de regie. Dit komt uw veiligheidsgevoel ten goede.

4. Wonen in het groen

Wel de lusten maar niet de lasten van wonen in het groen? Het gloednieuwe woongebouw wordt gerealiseerd op de groene zone tussen de Hoofden en de Groenedijk in Sneek. Elk appartement beschikt over een balkon. Zo kunt u heerlijk buiten genieten. Vanuit uw appartement kijkt u uit over de omliggende weilanden richting het Sneekermeer. Grotere gevelopeningen in de topverdiepingen zorgen voor een nog beter uitzicht op de weidse omgeving. Ondertussen bent u geen tijd (meer) kwijt aan tuinonderhoud.

Heerlijk van het buitenleven genieten.

5. Centrale ligging

Appartementen worden vaak gerealiseerd dichtbij het centrum van een stad, dichtbij winkels en andere voorzieningen. De appartementen van Wonen in de Oudvaart Wonen liggen op nog geen tien minuten fietsafstand van het gezellige stadscentrum van Sneek. Ook de supermarkt is dichtbij op 5 minuten fietsafstand. Ook bent u snel op de uitvalsweg naar de A7. Wat wilt u nog meer?

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Laat dan uw gegevens achter op het formulier onder aan deze pagina.

Deel dit bericht

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Laat dan uw gegevens achter.