1. Home
  2. Makelaardij
  3. Wonen in Fryslan
  4. 5 oktober NVM Open Huizen Dag!
24 september 2019
Makelaardij Wonen in Fryslan

5 oktober NVM Open Huizen Dag!

De NVM Open Huizen Dag vindt dit najaar plaats op 5 oktober. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je op deze dag verschillende huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren.

Oriënteer je vrijblijvend tijdens de NVM Open Huizen Dag

Ben je op zoek naar een woning, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Loop dan tijdens de NVM Open Huizen Dag eens vrijblijvend binnen bij de deelnemende huizen voor een kijkje in de woning. Een betere manier om je te oriënteren op de huizenmarkt is er niet. Bovendien krijgt je de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen, zo kun je de markt goed aftasten. Het voordeel van de Open Huizen Dag is dat je helemaal nergens aan vast zit. Alle bezoeken zijn vrijblijvend.

Binnenkijken bij de leukste huizen, helemaal vrijblijvend!

Bepaal jouw eigen route

Op dit moment staan er misschien wel meerdere woningen te koop die voldoen aan jouw wensen en budget. Om toch alle woningen te kunnen bezichtigen, en daar ook alle tijd voor te hebben, is het handig vooraf een route te bepalen. Op die manier weet je zeker dat je aan het eind van de route daadwerkelijk alle woningen van jouw voorkeur heeft bezocht. Klik hier voor de deelnemende woningen, zodat je je van te voren alvast goed kunt inlezen en laten informeren.

Deel dit bericht