1. Home
  2. Makelaardij
  3. 30 maart NVM Open Huizen Dag!
07 maart 2019
Makelaardij

30 maart NVM Open Huizen Dag!

De NVM Open Huizen Dag vindt dit voorjaar plaats op 30 maart. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u op deze dag verschillende huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Oriënteer u vrijblijvend tijdens de NVM Open Huizen Dag

Bent u op zoek naar een woning, maar weet u nog niet precies wat u zoekt? Loop dan tijdens de NVM Open Huizen Dag eens vrijblijvend binnen bij de deelnemende huizen voor een kijkje in de woning. Een betere manier om u te oriënteren op de huizenmarkt is er niet. Bovendien krijgt u de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen, zo kunt u de markt goed aftasten. Het voordeel van de Open Huizen Dag is dat u helemaal nergens aan vast zit. Alle bezoeken zijn vrijblijvend.

Bepaal uw eigen route

Op dit moment staan er misschien wel meerdere woningen te koop die voldoen aan uw wensen en budget. Om toch alle woningen te kunnen bezichtigen, en daar ook alle tijd voor te hebben, is het handig vooraf een route te bepalen. Op die manier weet u zeker dat u aan het eind van de route daadwerkelijk alle woningen van uw voorkeur heeft bezocht. Klik hier voor de deelnemende woningen, zodat u zich van te voren alvast goed kunt inlezen en laten informeren.

Deel dit bericht