1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. 1 oktober NVM Open Huizen Dag
07 september 2022
Makelaardij Nieuws

1 oktober NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag is er weer! Op zaterdag 1 oktober kun je tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend onze deelnemende huizen bekijken zonder afspraak. Een mooie kans om je breed te oriënteren. Bekijk vanaf 19 september hier ons aanbod van alle deelnemende huizen.

Deelname is gratis voor onze opdrachtgevers! 

De NVM Open Huizen Dag is een effectief instrument. Onderzoeken blijven aantonen dat huizen beter verkopen rondom deze dag. Het evenement heeft voordelen voor zowel koper als verkoper. Toekomstige kopers krijgen de mogelijkheid om met een vrijblijvend karakter diverse woningen te bezichtigen. Voor verkopers geldt dat zij meerdere bezichtigingen op één dag kunnen hebben en er aandacht gegenereerd wordt voor de woning, wat leidt tot een grotere kans op verkoop. Het is de bedoeling, dat jij als verkoper die dag zelf jouw deuren opent van 11.00 tot 15.00 uur en de bezichtigingen verzorgd.

Landelijke aandacht
De NVM zorgt voor een landelijke massa-mediale promotie via radio, TV, internet, landelijke/regionale dagbladen en magazines. Ook sociale media wordt ingezet. Deze keer zorgen wij naast onze gebruikelijke ‘Open Huis’ vermelding op onze website en Funda, de raamposter en het raambord ook voor de Friese dekking door middel van onze eigen reclame-uitingen.

Funda Toppositie cadeau

Met de Funda Toppositie (link:  https://www.funda.nl/voormakelaars/product-fib/toppositie/) krijgt jouw woning een prominente positie bovenaan de zoekresultaten, voor een periode van een week. Deze periode is van vrijdag 23 september t/m 1 oktober. Alle deelnemers van de Open Huizen Dag krijgen de Funda Toppositie ter waarde van € 40,- van ons cadeau. Zo valt jouw huis straks nog meer op!

Aanmelden?
Aanmelden als verkoper voor de NVM Open Huizen Dag kan via onze afdeling Communicatie. Voor de Open Huizen Dag van zaterdag 1 oktober 2022 kun je je aanmelden tot uiterlijk maandag 26 september.

Deel dit bericht