Waardebepaling: wat is de waarde van mijn huis?

Wilt u uw huis verkopen of overweegt u over te gaan tot de verkoop van uw huis? Dan is een vrijblijvende waardebepaling van uw huis een goede eerste stap. Makelaardij Hoekstra komt graag kosteloos bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Let er hierbij op dat een taxatie van uw huis iets anders is dan een vrijblijvende waardebepaling. Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten. 
 

Waardebepaling van uw huis voorbereiden

Praktisch gezien kunt u uw huis ook voorbereiden op ons bezoek voor de gratis waardebepaling. Kies een rustig moment om uw huis opgeruimd aan ons te laten zien. Bij de afspraak voor de waardebepaling van uw huis, beantwoorden we graag vragen als: welke waarde heeft mijn huis, wat is de onderbouwing en wat zijn de kosten van een verkoopopdracht en hoe pakt Makelaardij Hoekstra de verkoop van mijn huis aan?

 

Zijn wij uw makelaar?

Makelaardij Hoekstra is al jaren lang actief in de markt, door de vele bezichtigingen, aankopen en taxaties kunnen wij als geen ander inschatten wat de consument aanspreekt. Door onze waardebepaling van uw huis kunnen wij u moeiteloos vertellen u kunt verwachten en welke indruk uw woning achterlaat bij een potentiële koper. Een waarde bepaling kan daarom een effectief hulpmiddel zijn om beter inzicht te krijgen in de verkoop van uw huis.

 

Wat kost het de waardebepaling van mijn huis door de makelaars van Hoekstra?

De waardebepaling van uw huis is geheel kosteloos! Schroom niet om contact op te nemen voor onze waardebepaling, wij komen graag langs.
 

 

Maak direct een afspraak voor waardebepaling van uw huis

Maak een afspraak voor de kosteloze waardebepaling van uw huis met één van de makelaars van Makelaardij Hoekstra!

Terug