Verkoopopdracht = Gratis tuinmanJe huis verkopen maar kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Dat regelen wij voor je! Want in april verkopen wij jouw huis door er onder meer voor te zorgen dat deze spik en span op Funda en onze website staat. Onze tuinman maakt jouw tuin verkoopgereed. Verkoopopdracht = een gratis tuinman.


Wat doen wij om jouw huis te verkopen?

Wil jij onbezorgd jouw huis verkopen en er bovendien zeker van zijn dat je het maximaal haalbare voor jouw huis krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken wij aandachtig de woning en aan de hand hiervan, in combinatie met een grondig marktonderzoek, kunnen wij een schatting maken van de te verwachten verkoopprijs. Ook hebben we dan een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om jouw huis te verkopen. Ook leggen wij jou graag uit hoe wij denken de woning het beste in de markt te kunnen zetten en zo van de verkoop van jouw huis een succes te maken!


Je huis verkopen is een grote stap. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de vraag en het aanbod op de woningmarkt in Friesland. Dit komt met name door onze unieke verkoopstrategie. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om jouw huis te verkopen. Ieder huis verdient een eigen aanpak en hier sluiten wij met onze kennis en strategie op aan. Met héél veel succes!
 

Besluit jij vervolgens om in april jouw woning bij ons in verkoop te zetten? Dan maakt onze tuinman jouw tuin gratis verkoopklaar (ter waarde van maximaal 2 manuren).

Terug