Volg ons via Social Media

Hoekstra Makelaardij | Bedrijfsmakelaars | Vastgoedbeheer is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden op diverse social media websites. Via deze sociale media hebben wij de mogelijkheid om informatie met jullie te delen. 

Je vindt Hoekstra op de volgende sociale media:

 
 Twitter


Makelaardij Hoekstra heeft een eigen twitterpagina. We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond Hoekstra. Bijvoorbeeld door direct het laatste nieuws te tweeten of nieuwe projecten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen.

Op onze website kunt u de tweets ook lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop 'follow' te klikken.


 Facebook


Makelaardij Hoekstra heeft een eigen facebookpagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, start verkopen, huis van de week en hebben we maandelijks leuke acties.


 LinkedIn


Hoekstra Makelaardij | Bedrijfsmakelaars | Vastgoedbeheer heeft een eigen bedrijfspagina op LinkedIn. Via LinkedIn delen wij onze kennis en houden wij jullie graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt. 


 YouTube


Makelaardij Hoekstra heeft een eigen Hoekstra kanaal op YouTube. Hierop kunt u al onze video's bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.


 Hoekstra App


Op de hoogte blijven van het woningaanbod waar en wanneer u maar wilt?  Dat kan met de Hoekstra app! De app is gratis te downloaden voor de smartphone en Ipad (Android & IPhone).

Met de Hoekstra app kunt u gemakkelijk en overzichtelijk ons woningaanbod bekijken wanneer u maar wilt.

Klik hier voor Android

Klik hier voor Iphone

 
Terug