Huis verkopen? Start direct met Makelaardij Hoekstra!

Een huis verkopen is een grote stap in uw leven. Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen en er bovendien zeker van zijn dat u het maximaal haalbare voor uw huis krijgt? Dan is het zinvol een ervaren makelaar in te schakelen die alle zaken voor u regelt. Bij het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van uw huis is het belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de huizen in de omgeving. Bij Makelaardij Hoekstra is deze kennis ruimschoots aanwezig. Ook een persoonlijke klik en vertrouwen in de makelaar is een belangrijk aspect. We zijn trots op het grote aantal tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen.

 

Uw huis snel verkopen! 

Als u heeft besloten om uw huis te verkopen wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gaat. De goede verkoopstrategie die wij hanteren bij de verkoop van een woning resulteert in een ontzettend hoge omloopsnelheid van gemiddeld 150 dagen. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is een woning te verkopen. Iedere woning verdient een eigen aanpak en hier sluiten wij met onze strategie op aan. Gelukkig doen we dit nog altijd met veel succes.

 

Wat kost het om mijn huis via Makelaardij Hoekstra te verkopen?

Het verkopen van uw huis is een heel proces, als verkoopmakelaar staan wij u bij aan de hand van de stappen onderaan de pagina. Voor het brede pakket wat wij aanbieden voor de verkoop van uw huis rekenen we een courtage die in overleg met de makelaar wordt bepaald. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we graag voor u op een rij wat de mogelijkheden zijn en de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis, dat is wel zo prettig.

 

Maak direct een afspraak

Wilt u uw huis verkopen? Maak gebruik van de regionale deskundigheid van Makelaardij Hoekstra en maak een afspraak met één van onze vakkundige makelaars!

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aankopen van een huis. Wat precies het verschil is tussen een aankoop en een verkoop makelaar wordt in onderstaand filmpje van de NVM duidelijk uitgelegd! 


 
Hoe verkopen wij uw huis?
Stap 1: Voorbereidingen
- Opname van de woning
- Opname lijst onroerende zaken
- Onderzoek bestemmingsplan
- Vaststellen vraagprijs aan de hand van een gratis waardebepaling
Stap 2: Verkoopstrategie
Om uw woning off- en online optimaal te presenteren, halen wij het maximale uit de mogelijkheden. Dit doen we door de volgende producten te verzorgen:

- Aanbiedingstekst
- Professionele foto’s
- 360 graden foto’s
- Plattegronden
- Video

Deze producten worden allemaal ingezet voor de beste presentatie op Funda.nl, makelaardijhoekstra.nl, ons magazine ‘Wonen in Fryslân’, raamprints, flyers, brochures en acties zoals de NVM openhuizenroute (gratis deelname) en de Beurs Huis & Tuin. De woning wordt maximaal op Funda getoond met plattegronden, 360 graden foto’s en video’s, zodat de woning altijd hoog in de zoekresultatenlijst staat.
Stap 3: Bezichtiging
- Hoekstra verzorgt de bezichtigingen op afspraak
- Samen evalueren we de bezichtigingen
- Via Funda houden we de statistieken bij
Stap 4: In onderhandeling
- Uw makelaar van Hoekstra voert de onderhandelingsgesprekken met potentiele kopers, waarbij we u als verkoper uiteraard volledig op de hoogte houden
Stap 5: Koopcontract
- Wij verzorgen het opstellen van het koopcontract
- Bij het bezoek aan de notaris gaan we graag met u mee
Stap 6: VERKOCHT!
Gefeliciteerd, uw huis is verkocht!
- Hulp nodig bij de aankoop van een ander huis? Wij zijn u graag van dienst als aankoopmakelaar
- Hoekstra heeft het grootste aanbod van koop- en huurwoningen in Friesland voor uw volgende (t)huis!
Terug