Taxatie van uw huis door Makelaardij Hoekstra

Taxatie van uw huis is vaak noodzakelijk  voor de aanvraag van een hypotheek, voor fiscale doeleinden of voor het afsluiten van een opstalverzekering. Bij elk van deze doelen hoort een taxatie die door Makelaardij Hoekstra kan worden opgesteld. Wij staan als NVM makelaar ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en het Taxatie Management Instituut (TMI) en zijn daarmee gecertificeerd makelaar zodat wij uw huis uitstekend kunnen taxeren. Tevens zijn wij aangesloten bij de NWWI en taxateursunie. Met deze certificaten kunnen bent u verzekerd van een optimale taxatie van uw huis.
 

Uniforme norm taxatie huis

Als NVM-makelaar hanteren wij tijdens het taxeren allen dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat NVM-taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden en we als taxateurs over meer referenties beschikken dan een niet NVM-makelaar.
 

Actuele regionale marktsituatie

Met meer dan 25 jaar ervaring is Makelaardij Hoekstra uitstekend op de hoogte van de actuele regionale situatie. Bovendien zijn wij als NVM-makelaar zeer goed op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen. Dit is essentieel  voor een optimale taxatie van uw huis.
 

Wat kost het om mijn huis door de makelaars van Hoekstra te laten taxeren?

De kosten van een taxatierapport zijn afhankelijk van het gewenste type taxatierapport. Wilt u meer weten over de taxatie van uw huis, neem dan contact op met onze makelaars!
 

Maak direct een afspraak voor taxatie van uw huis!

Wilt u uw huis door ons laten taxeren? Maak een afspraak met één van onze deskundige taxateurs!
Terug