Hoekstra Nieuwbouw en NVM Open Huizen Dag | Zaterdag 7 april 2018


Deelname is gratis voor onze opdrachtgevers! 
De NVM Open Huizen Dag is niet alleen heel leuk maar ook nog eens effectief! Uit onderzoek blijkt dat huizen beter verkopen rond de NVM Open Huizen Dag. De NVM Open Huizen Dag heeft dus voordelen voor zowel koper als verkoper. Toekomstige kopers krijgen de mogelijkheid om met een vrijblijvend karakter diverse woningen te bezichtigen. Voor verkopers geldt dat zij meerdere bezichtigingen op één dag kunnen hebben en dat er aandacht gegenereerd wordt voor de woning, wat leidt tot een grotere kans op verkoop. Het is de bedoeling, dat u als verkoper die dag zelf uw deuren opent op 7 april van 11.00 tot 15.00 uur.

De NVM zorgt voor een landelijke massa-mediale promotie via radio, TV, internet, landelijke/regionale dagbladen en magazines. Ook sociale media wordt ingezet. Deze keer zorgen wij naast onze gebruikelijke 'Open Huis' vermelding op onze website en Funda, de raamposter en de vlag ook voor de Friese dekking door middel van eigen advertenties zowel in kranten als op het internet. Bovenstaande banner is hier een voorbeeld van.

U krijgt als deelnemer gratis:
- Uw woning aangemeld op www.funda.nl en www.makelaardijhoekstra.nl als open huis
- Het Open Huizen Dag Pakket met promotiemateriaal

Wij zijn er van overtuigd dat wij potentiële kopers vooral online kunnen bereiken. Daarom kunt u kiezen voor de volgende online promotie om uw woning extra te presenteren. Dit is niet verplicht u kunt hier extra voor kiezen:

Facebookcampagne | Kosten € 115,- inclusief BTW | Beste keuze!


Wij realiseren ons ook dat de tijd waarbij huizen alleen op de traditionele wijze werden verkocht voorbij is. Daarom zetten wij social media actief in rondom de NVM Open Huizen Dag. U kent het vast; vrienden en bekenden die hun huis op Facebook zetten en vragen om te liken, te delen of te taggen. In no time gebeurt dit en voor u het weet gaat het huis viral... Juist omdat die vriend het bericht zélf heeft geplaatst, wilt u als sympathieke facebookvriend wel helpen dat bericht verder te verspreiden. Toch? 

Ook voor de NVM Open Huizen Dag kunnen wij ons speciaal ontwikkelde Facebookconcept Like Mijn Huis inzetten. Wij leveren op 21 maart een professionele facebookadvertentie en tekst aan. Wij maken deze voor u op maat. Het enige wat u zelf nog moet doen is: plaatsen en delen! Onze Facebookexpert zal uw woning ook als betaalde facebookcampagne instellen in het gebied waar uw potentiële koper vandaan komt. Daarmee bereikt u gemiddeld 9577 personen en zorgt u voor gemiddeld 677 clicks naar uw woning op onze website. Na de NVM Open Huizen Dag op maandag 9 april ontvangt u de resultaten van de campagne. U kunt dan precies teruglezen hoeveel mensen de advertentie hebben gezien en hoeveel mensen er exact doorgeklikt hebben naar de website waarop uw woning gepresenteerd staat.

Funda NVM Open Huizen Dag Promotie Pakket | Kosten € 80,- inclusief BTW
Speciaal voor de NVM Open Huizen Dag heeft Funda het NVM Open Huizen Dag promotiepakket. Met dit pakket is uw woning extra zichtbaar in de resultatenlijst in aanloop naar en tijdens de NVM Open Huizen Dag. Het pakket betreft een combinatie pakket van een Promolabel en een Toppositie voor 10 dagen voorafgaand aan de Open Huizen Dag tegen een scherpe prijs. Het promolabel zal exclusief voor de 10 dagen dat het contract loopt in de magenta kleur beschikbaar zijn zodat duidelijk zichtbaar is dat uw woning meedoet aan de Open Huizen Dag. Looptijd: donderdag 29 maart om 00:01 tot en met zaterdag 7 april. 

Aanmelden?
Aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag kan via onze afdeling Communicatie
 
Terug