Makelaar in Sneek

Makelaardij Hoekstra is in Sneek gevestigd aan de Westersingel 32, vlakbij de binnenstad van Sneek. In dit prachtige pand, gebouwd rond 1900, helpen de makelaars van Makelaardij Hoekstra klanten in Sneek en omgeving bij de zoektocht naar een koopwoning of huurhuis die aansluit op hun specifieke woonwensen. Door het open karakter van Hoekstra en de prachtige locatie van deze Makelaardij in Sneek kun je zo even langskomen voor een vrijblijvend gesprek of voor een kijkje in ons actuele aanbod huur of koophuizen in Sneek en omgeving. Onze makelaars staan graag voor je klaar!
 

Aankoopmakelaar in Sneek

Wil je een huis kopen in Sneek? Makelaardij Hoekstra heeft een groot aanbod koopwoningen in Sneek en biedt ondersteuning in het gehele aankooptraject. Van het zoeken van een geschikte woning, regelen van de bezichtiging, onderhandelen over de koopprijs, het controleren van de koopovereenkomst tot het moment dat de woning op jouw naam staat. Lees hier wat Makelaardij Hoekstra in Sneek voor jou kan betekenen bij het kopen van een huis.
 

Verkoopmakelaar in Sneek

Je wilt jouw huis in Sneek verkopen? Dan ben je bij de verkoopmakelaars van Makelaardij Hoekstra in Sneek aan het juiste adres. De goede verkoopstrategie die wij hanteren bij de verkoop van een woning resulteert in een ontzettend hoge omloopsnelheid. Dit maakt ons als makelaar erg gewild. Wij bieden je een totaalpakket aan en ondersteunen je bij het gehele verkooptraject. Van de voorbereidingen tot de verkoop van jouw huis in Sneek en omgeving. Lees hier wat Makelaardij Hoekstra in Sneek voor jou kan betekenen bij het verkopen van uw huis.
 

Afspraak met Makelaardij Hoekstra in Sneek

Wil je een afspraak maken met de makelaars in Sneek? Neem dan nu contact op met een van onze deskundige makelaars in de vestiging Sneek. Even binnen lopen voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie is ook mogelijk natuurlijk. Je bent van harte welkom!
 
Terug