Makelaar in Leeuwarden

Zoek jij een makelaar in Leeuwarden? Dé makelaars van Leeuwarden zitten bij Makelaardij Hoekstra, gevestigd in het historische herenhuis met aangrenzend pakhuis aan de Willemskade 9. Dit pand kent rijke historie en is gebouwd omstreeks 1900 en huisveste de Friesche Maatschappij van Landbouw. Of je nu jouw huis wilt verkopen, een huurwoning zoekt of een huis wilt kopen, dé makelaars van Leeuwarden staan klaar voor een passend en deskundig advies.
 

Makelaar in Leeuwarden met meer dan 30 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring heeft Makelaardij Hoekstra veel kennis van de markt en kan je uitstekend ondersteuning bieden bij het kopen of verkopen van een huis in Leeuwarden. Bovendien kun je bij de bedrijfsmakelaars terecht voor alles rondom de aankoop, aanhuur, verkoop en verhuur van bedrijfspanden in Leeuwarden.
 

Maak direct een afspraak met een makelaar in Leeuwarden

Ben je opzoek naar passende woonruimte die voldoet aan jouw woonwensen? Of wil je een huis kopen of verkopen of zoek je een huurwoning in Leeuwarden? Neem contact op met onze deskundige makelaars in Leeuwarden. Ook zijn de bedrijfsmakelaars van Makelaardij Hoekstra op hetzelfde adres te vinden in Leeuwarden.

Loop gerust eens binnen om ons actuele aanbod koop- en huurhuizen te bezichtigen en om onze makelaars in Leeuwarden te ontmoeten, of maak een afspraak. Onze makelaars in Leeuwarden staan voor je klaar!
Terug