Like Mijn Huis!


Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om jouw huis te verkopen.  Als je huis eenmaal op onze website staat dan willen wij natuurlijk zo snel mogelijk potentiële kopers naar jouw woning leiden. Hier doen wij ons uiterste best voor met het Hoekstra Verkooppakket.

Je huis verkopen is niet niks. Dat pakken wij goed aan! Met mooie presentaties van ZIEN24 op onze website en Funda, het magazine Wonen in Fryslân, verzorgde brochures en de NVM open huizen dag! Maar wij realiseren ons ook dat de tijd waarbij huizen alleen op de traditionele wijze werden verkocht voorbij is. Like Mijn Huis is een nieuw onderdeel van het Hoekstra Verkooppakket. Like Mijn Huis is dé Kickstart voor de verkoop van jouw woning op Facebook. Want jouw huis wordt pas een thuis als je het deelt met anderen... 

Je kent het vast. Vrienden en bekenden die hun huis op Facebook zetten en vragen om te liken, te delen of te taggen. In no time gebeurt dit en voor je het weet gaat het huis viral... Juist omdat die vriend het bericht zélf heeft geplaatst, wil je als sympathieke facebookvriend wel helpen dat bericht verder te verspreiden. Toch?

Wij willen ook graag gebruik maken van jouw sociale netwerk! Met onze dienst ‘Like mijn huis’ bereik je dankzij de hulp van vrienden, familie en kennissen een netwerk van honderden potentiële kopers. Maar... Je hebt dan natuurlijk wél een professionele presentatie en tekst nodig. Wij maken deze voor je. Het enige wat je zelf nog moet doen is: plaatsen en delen!

 
Terug