in Heerenveen 8448 PJ

De Creek

8448 PJ Heerenveen
€ 249.500,- tot € 330.000,- Download brochure (pdf)

PROJECT IN ONTWIKKELING

Na de ontwerpfase wordt het project doorontwikkeld. De nieuwe informatie zal uiterlijk 1 juni 2018 beschikbaar zijn.
Heeft u vragen of wilt u op de hoogte blijven van het project, neem dan

foto's en video's

 in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ  in Heerenveen 8448 PJ

www.decreek.nl

Woningtypen

Kaart

Omschrijving

PROJECT IN ONTWIKKELING

Na de ontwerpfase wordt het project doorontwikkeld. De nieuwe informatie zal uiterlijk 1 juni 2018 beschikbaar zijn.
Heeft u vragen of wilt u op de hoogte blijven van het project, neem dan contact op via 058-233 7333 of mail naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

De Creek

Het plan De Creek ligt in de parkachtige woonwijk Skoatterwâld in Heerenveen.

De locatie ligt midden in de wijk, achter de appartementen bij De Spil tussen de Willem Lodewijklaan en Marga Klompéweg. Het plan wordt grotendeels omsloten door een waterpartij (die straks verbreed wordt met 9 meter) met uitzicht op de groene “parkzone” gelegen tussen Skoatterwâld en de wijk het Oranjewoud.

Met het centrum op fietsafstand heb je het beste van twee werelden, het stadse leven en leven in het groen! Vanaf de locatie zijn de uitvalswegen (A7 en A32) naar o.a. Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam op enkele minuten afstand.

Welk type is jouw droomwoning?

Aan de zuidzijde van locatie van De Creek komen 8 waterwoningen (2^1 kap), 8 veldwoningen (2^1 kap) en 5 rietwoningen (geschakeld vrijstaand).

De waterwoningen zijn langs de randen van het plangebied geplaatst, direct aan het water! Het bestaande slootje om het plangebied verbreed wordt met 9 meter tot een waterpartij van 17 meter. Een vlonder en veranda verlengt de woonkamer tot letterlijk aan het water.

De veldwoningen kijken uit op de groene middengebied (“het veld”) waar de woningen aan liggen. Het veld is autovrij, waardoor je hier ook echt van kunt genieten vanuit je woning. Aan de andere zijde van de veldwoning ligt je tuin (op het zuiden!), waar je heerlijk beschut kunt zitten.

De rietwoningen zijn 'het grotere broertje' van de water-en veldwoningen en liggen ook met een vlonder aan het water. Samen met de tuin op het zuidoosten kun je op elk moment van de dag bij je woning van de zon genieten! Het dak is een lessenaarsdak, waardoor je op de tweede verdieping een mooie grote én hoge ruimte krijgt waar je 2 slaapkamers van zou kunnen maken.

Woningtypen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Kaart en Buurt

Plan een route

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Sjoerd Mulder

Nieuwbouwmakelaar

Sjoerd Mulder

0513 - 62 83 00
HEERENVEEN
stel een vraag
bel mij terug
plan een afspraak
Wilt u een afspraak maken voor dit project? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Plan een afspraak
Volg dit project
Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Vul uw gegevens in en wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Volg dit project
Onze hulp nodig?
Terug